Güler İnşaat

25+ yıldır sizinle…

Müteahhitlik

Malzeme Tedariği

Yapı Malzemeleri

Gizlilik Politikası

Son Güncellenme : 9 Aralık 2022

A.   Biz Kimiz

İletişim sayfamızda bulabileceğiniz bilgiler ile ikame Güler İnşaat Mühendislik şirketiyiz.

Güvenliğinize değer veriyoruz. Bizimle paylaşacağınız verileriniz KVKK. çerçevesinde koruma altındadır.

Güler İnşaat Mühendislik, veri sorumlusu olarak, gizlilik ve kişisel verilerin korunması politikasını beyan ederek hangi kişisel verilerinizin hangi amaçla işleneceğini, işlenen verilerin kimlerle ve neden paylaşılabileceğini, veri işleme yöntemi ve hukuki sebepleri ile işlenen verilere ilişkin haklarınızın neler olduğunu beyan etmeyi amaçlamaktadır.

B.   Hangi Bilgileri Topluyoruz

Sitemizdeki formlar, ziyaretler, çerezler vb. vasıtasıyla topladığımız veriler değişiklik gösterebilir.

a.     Yorum

Yorum bıraktığınızda formda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de topluyoruz.

b.     Ortam

Site yönetici yetkisine sahipseniz Görselleri web sitemize yüklerken, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitesi ziyaretçileri, web sitesindeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

c.     Çerezler

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfamızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca kalır. “Beni hatırla” seçeneğini seçerseniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin yazı kimliğini gösterir. 1 gün sonra zaman aşımına uğrar.

d.     Diğer Sitelerden Gömülen İçerikler

Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) içerebilir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkileşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

C.   Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

IP adresiniz ve kullanıcı aracısı bilgileriniz, sadece analiz yapmak amacıyla çerezler vb. teknolojilerin vasıtasıyla, Otomatik ve Otomatik olmayan yöntemlerle ve bazen analitik sağlayıcılar, reklam ağları, arama bilgi sağlayıcıları, teknoloji sağlayıcıları gibi üçüncü taraflardan elde edilerek, kaydedilerek, depolanarak ve güncellenerek, onaylamış olduğunuz veri toplama sözleşmesi çerçevesinde ve süresince, meşru menfaat işleme şartına dayanılarak toplanacak ve işlenecektir.

D.   Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı

Paylaştığınız kişisel verileriniz sadece analiz yapmak suretiyle; sunduğumuz hizmetlerin gerekliliklerini en iyi şekilde yerine getirebilmek, bu hizmetlere ulaşabilmenizi ve en yüksek düzeyde faydalanabilmenizi sağlamak, hizmetlerimizi geliştirerek aradığınız bilgiye daha hızlı ulaşabilmenizi sağlamak amacıyla ve kanundan doğan zorunlulukların (kişisel verilerin adli ve idari makamlarca talep edilmesi) yerine getirilebilmesi amacıyla sözleşme ve hizmet süresince, amacına uygun ve ölçülü bir şekilde yasal çerçeveler dahilinde işlenecek ve güncellenecektir.

E.   Verilerin Saklandığı Konum

Veri saklama hizmet sağlayıcımız Türkiye konumunda yer almaktadır. Buna karşın yorum yazmanız halinde istenmeyen yorumların ayıklanması için 3. Taraf yorum algılama servisi hizmeti aracılığıyla kontrol edilebilir.

F.   Kişisel Verilerinizin Kimlerle Ve Hangi Amaçla Paylaşılabileceği

Kişisel verileriniz faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız, hizmet verdiğimiz, sözleşme ile ilişkilerimizin düzenlendiği, iş birliği yaptığımız, yurt içi ve yurt dışındaki 3. Taraf şahıs ve kurumlarla ve talep halinde adli ve idari makamlarla paylaşılabilecektir.

G.   Kişisel Verileriniz Üzerindeki Haklarınız

KVK kanunu madde 11 uyarınca herkes, veri sorumlusuna başvurarak aşağıdaki haklarını kullanabilir:

  1. Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak üzere [email protected] posta kutusuyla iletişime geçebilirsiniz.

Siteyi kullanmaya devam ettiğiniz takdirde bu kuralları kabul etmiş olacağınızı da bildirmek isteriz.

İletişime Geç

Davraz Mah. Davraz Mahrukatçılar Sitesi A Blok No:3 ISPARTA